السبت، 31 يناير 2015

طريقة عمل الزبادي في المنزل

العشاء ما بيكملش من غير الزبادي علشان كده معانا هتعمليه في البيت مش هتشتريه
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي : 10 ساعات
الوقت الكلى : 10 ساعات 10 دقائق
عدد الاشخاص :5
المقادير
  • 6 x معلقة كبيرة زيت ذرة
  • 2 x كوب (140 جرام) دقيق
  • 1 ½ x كوب (240 مللى) عصير برتقال
  • 1 x معلقة كبيرة خل
  • 1 x كوب (140 جرام) سكر
  • 1 x معلقة كبيرة باكينج بودر
  • ½ x معلقة صغيرة فانيليا
  • الخطوات
    1. اول حاجة سخنن الفرن على درجة حرارة 180 درجة.
    2. ثم اخلطى المقادير السائلة في وعاء مناسب الحجم جيداً.
    3. واخلطى المكونات الجافة في وعاء آخر مناسب.
    4. وضعى المكونات السائلة على المكونات الجافة وتخلط مرة أخرى ثم تقلب بالملعقة حتى تختفي تماماً آثار الدقيق.
    5. وضعى خليط الكيك في قالب الكيك ويخبز بالفرن حتى تمام النضج.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق